Građevinski materijal

Trgovina Trgomont Vrbovec može vam ponuditi preko 5000 artikala građevinskog materijala i opreme. Imamo sve što vam je potrebno za izgradnju, adaptacije, preinake i realizacije vaših kreativnih ideja. Surađujemo sa provjerenim dobavljačima građevinskog materijala.

Zatraži ponudu

Ponuda materijala

U slučaju da u nastavku ne pronađete baš ono što vam je potrebno od građevinskog materijala, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili maila. Naši djelatnici će vam pomoći pronaći odgovarajuće proizvode iz asortimana građevinskog materijala.

Rasuti materijali

U ponudi rasutih materijala možete pronaći separirani i prirodni pijesak granulacije 0-4, prirodni i separirani šljunak granulacije 0-16, batuda te razni nesortirani kameni materijal.

Betonski proizvodi

Od betonskih proizvoda u ponudi imamo betonske cijevi promjera 300-1000mm, betonske poklopce za cijevi promjera 400-1000mm, betonske rubnjake te betonske opločnike raznih dimenzija i modela.

Opeka i opekarski proizvodi

Iz asortimana opeke i opekarskih proizvoda možemo izdvojiti opeke za nosive zidove, dimenzija 25x19x19 i 29x19x19, zatim fert uloške i gredice te nadvoje.

Vijčana roba, željezo, čavli, pletiva

Armaturne mreže Q i R, betonsko željezo, vilice, mreže za glazure, pletiva za ograde, željezne cijevi ( pravokutne, kvadratne, okrugle). Također nudimo i širok izbor matica, podložaka, vijaka za drva, iver vijaka, čavle raznih dimenzija itd.

Boje i fasadni sustavi

Kompletni fasadni sustavi Bekament – izolacijske ploče od ekspandiranog polistirena raznih debljina, ljepilo WDVS i Stirolfix, kutni profili s mrežicom, SOKL profili, staklena mrežica, impregnacijski premaz, završni sloj te fasadni sustavi Caparol – izolacijske ploče, ljepilo za ljepljenje i izvođenje armaturnog sloja, profili, mrežice, impregnacije, završni sloj Baumit.

U našoj trgovini nalazi se mješaonica boje te smo u mogućnosti izmješati boju prema vašoj želji u vrlo kratkom vremenskom roku.

Krovišta

U ponudi možete pronaći kompletan Tondach, Bramac, Creaton, Nexe pokrov raznih modela, a sve prema narudžbi. Također imamo engobirani pokrov Nexe Cezar i Bramac Merito. Širok izbor boja i modela crijepa i pokrova.

Od ostale opreme potrebne za radove na krovištima imamo nosače sljemeno grebene trake, kopče za montažu, snjegobrane, parapropusne-vodonepropusne folije, trake za greben-sljeme, rubit folije s posipom, rešetke za ptice, češljeve za strehe itd.

Drvena građa

Veliki izbor kvalitetnih i provjerenih letvi, štafli, dasaka, fosni, lamperije te gredi prema standardima na lageru i prema vašim narudžbama.

Suha gradnja

Iz ponude izdvajamo gips ploče – obične, vodootporne, vatrootporne, zatim siporeks raznih debljina te sav ostali pribor potreban za radove suhe gradnje poput glet mase i ljepila, zidnih profila (UW, CW), stropnih profila (UD, CD), vijaka i tipli za gips ploče, armirajuće trake te kutnih šina i profila.

Vodovodni program i grijanje

Izdvajamo sustave centralnog grijanja, materijal i pribor za grijanje, materijal i pribor za vodovod, slavine, sudopere, kade, lavaboe te ostali vodovodni program.

Sustave centralnog grijanja radimo po narudžbi.

Boje i lakovi

Širok asortiman boja i lakova za drvo, željezo, na bazi otapala, vode itd. U trgovini se nalazi mješaonica pa je moguće zamiješati boju za vaše zidove i stropove prema želji.

Alati i pribor

U našoj trgovini možete pronaći kutne brusilice, aku bušilice, flekserice, kompletni program proizvođača WURTH te široki izbor potrošnog alata i pribora kao što su kistovi, valjci, gleteri, žlice, čekići i slično.

Zaštitna odjeća, obuća i oprema

Širok izbor rukavica, radnih hlača i bluza, radnih prsluka, visokih i niskih radnih cipela sa i bez čelične kapice, gumene čizme, zaštitne kacige, zaštitne naočale, reflektirajuće presluke i sve ostalo što je potrebno kako bi ste radove mogli izvoditi na siguran način.

Zatražite besplatnu ponudu građevinskog materijala

Ispunite online obrazac za kreiranje ponuda, navedite što vam je potrebno i naše stručno osoblje će vam poslati garantirano kvalitetnu ponudu građevinskog materijala te odličnih cijena.

 

 

Kontakt informacije

tel: 01 2792 265
prodaja@trgomontvrbovec.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet : 07:00 - 17:00h
Sub: 07:00 - 14:00h
Ned i blagdani: zatvoreno

Adresa trgovine

Ulica Eugena de Piennesa 15b,
10340 Vrbovec

Građevinski materijal

Rasuti materijali
Betonski i opekarski proizvodi
Željezo, vijčana roba, pletiva
Fasadni sustavi i krovišta
Drvena građa
Gips program
Vodovod i grijanje
Boje i lakovi
Alati i zaštitna oprema

Načini plaćanja

Gotovina, virmani, internet bankarstvo
kreditne kartice jednokratno i na rate

Kontaktirajte nas